29-01-11

Jessified: Over strepen en kansen

De Vlaamse Duatlon en Triatlon Liga deed een oproep. Vier aspirerende triatleten zouden een seizoen lang begeleid worden in het project "Over De Streep" door Stijn Demeulemeester; zelf een verdienstelijke triatleet. Voor mij klonk het als de ideale kans om komaf te maken met de negatieve flow van het afgelopen jaar, iets om me aan op te trekken. Ik geraakte tot bij de laatste 5, maar helaas was ik de enige die het niet tot de fab-four schopte.

<PUBLIEK: "oooooooh">

Mijn initiële gevoel was: "maar allez.. wéér pech, wanneer gaat het tij nu eindelijk eens keren?" Maar na een boel bemoedigende facebook berichtjes, knuffels van mijn ventje en een telefoontje van mijn hartsvriendin zag ik het weer wat meer zitten. WHO CARES dat ik geen persoonlijke begeleiding krijg, ik kom er zo ook wel, watch me!

Bovenvermelde hartsvriendin is natuurlijk niemand minder dan Odile, die met haar motivatie en "loca" persoonlijkheid wél een plekje heeft weten te bemachtigen in het gestreepte project van de VTDL. Omdat ook zij zin had om te beginnen bloggen en we toch 2 handen op 1 buik zijn; slaan we hier die handen in elkaar en wordt dit voortaan een duo-blog.

<PUBLIEK: *APPLAUS*>

Jullie kunnen jullie vanaf nu dus verwachten aan een boel sappige verhalen van haar ervaringen in het ODS-project; gecombineerd met een flinke dosis hilariteit en ironie, zoals we dat van haar gewoon zijn. Op die manier kan ik toch ook mee proeven van het project en ik wens de andere 3 deelnemers alvast veel moed. Mogelijk zijn ze sneller, maar wat maakt dat uit? Ze zullen hun bestje mogen doen om meer fun te maken dan wij!

<PUBLIEK: *LACHT*>

Viva la vida loca, chica!

15:46 Gepost door Jessica Berden | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ze zijn bij deze gewaarschuwd.

Gepost door: wim | 29-01-11

Reageren op dit commentaar

jullie gaan ongetwijfeld enorm veel fun hebben!! laat ze daar allemaal maar eens een poepie ruiken! ;-)

Gepost door: Ruthje | 30-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.