16-03-11

Jessified: Dust yourself off...

De Isostar Challenge houdt voor mij al op. Ze kozen 7 mensen om mee te gaan naar de volgende nevergiveup.jpgronde, maar Jesske zat er niet bij. Psssh!!! Ze weten niet wat ze missen :-) Hoewel het programma Jessloos bijlange zo boeiend niet gaat zijn als het had kunnen zijn, zal ik toch kijken ;-) Ik zag vandaag al dat ze verwachten dat je door de week om 14u op een afspraak aanwezig kan zijn; dus dan zou het voor mij sowieso ophouden. Ik geef mijn kostbare verlofdagen liever niet op aan iets anders dan verlof.

Hoewel... Waar ik gisteren toch eens een halve dag verlof voor moest nemen: een dertiger lopen. Ik had die dit weekend moeten lopen, maar door een overvolle agenda had ik die nergens ertussen weten te squeezen. Voor gewone looptrainingen zeg je dan: "sometimes life gets in the way" maar als je binnen een paar weken een marathon moet lopen; kan je die lange duurlopen echt niet zomaar missen.

Met de zon op mijn snoet en 2 liter water op mijn rug gleden de kilometers onder mijn voeten weg. Tegen het einde had ik wel heel duidelijk door dat mijn Saucony's duidelijk de pensioengerechtigde leeftijd bereikt hebben; nieuwe Saucony's zijn aan de orde. In NY kocht ik Brooks Adrenaline, maar het is toch niet helemaal hetzelfde, voor lange duurlopen voelen ze niet goed, wel voor het kortere en snellere werk.

Het kortere en snellere werk, dat is nu waar ik ontzettend hard naar uitkijk. Niet dat ik niet uitkijk naar de marathon, maar daarna mag het toch weer even gedaan zijn met die langzame en lange trainingen: het mag allemaal weer wat pittiger en intensiever.

Ik ga me deze lente vooral toeleggen op het fietsen; want eigenlijk heb ik nog nooit gericht fietstrainingen gedaan. Ik ben heel benieuwd waar ik kan geraken als ik er consequent mee bezig ben; volgens mij valt daar nog veel progressie te boeken.

Dus Isostar Challenge of niet, Jesske komt er wel, dust yourself off, and move on!

Bron foto: http://www.flickr.com/photos/bluebeedesigns/3431470990/

19:23 Gepost door Jessica Berden in Sport | Permalink | Commentaren (4) | Tags: sport, marathontraining, isostar challenge |  Facebook |

Commentaren

jammer dat je niet geselecteerd bent voor die challenge, maar ik ben ervan overtuigd dat jij je doelen wel haalt, met of zonder al die poespas. Je hebt er het karakter voor, dat heb je al meermaals bewezen!!

En ik heb vroeger ook geregeld verlof genomen om die extra lange duurlopen te doen hoor, is toch iets relaxter dan hé ;-)

Gepost door: Ruthje | 16-03-11

Reageren op dit commentaar

that's the spirit babe!! Heel sportief :-) *thump up*

Gepost door: Dillie | 16-03-11

Reageren op dit commentaar

Da's gesproken! Kin in de lucht en vooruit met de geit!

Gepost door: Sandy | 16-03-11

Reageren op dit commentaar

Het sterke is, als extra motivatie heb jij dat niet nodig ! En voor de fans ook al niet, want die heb je nu al in grote getale ! 't is dus omgekeerd, het programma gaat JOU missen !

Gepost door: kaat | 16-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.