26-05-11

J&D-ified: Woensdag Zolderdag

Of we eens geen zin hadden om met een groepje te gaan fietsen op het circuit van Zolder, vroeg Herman. Alsof wij zoiets ooit niet cool zouden vinden!?!?

"In juli?" stelde Herman voor.

"Zo lang nog wachten?", zei Jess.

"Volgende week!" besloot Dillie.

En zo geschiedde...

 

Photobucket
WE ROCKTEN!

Het.Was.Zo.Cool!!! Woonden wij daar wat dichter bij, we zaten daar elke dag. Of toch elke woensdag. Ubercool! Vlammen tegen vlotjes 35km/u met een max van 47,3, en niet eens bergaf hé ;-)

Een 34tal kilometer amuseerden we ons rot, hoewel we allebei nog een beetje met de poepers zaten wanneer we deze twee mooie bochtjes na elkaar moesten nemen. Eerlijk is eerlijk; en Dillie's crash heeft daar geen deugd aan gedaan.

gevaarlijkbochtje.jpg

Ik ben natuurlijk niet heus gewoon rechtdoor gereden, zo nauwkeurig is de Garmin gewoon niet :-)

Het werd extra eng toen er opeens een fietser in den decor bleek te liggen en we hem nadien met o.a. een bebloed gezicht afgevoerd zagen worden. Hopelijk houdt de mijnheer er niets ernstigs aan over, want het zag er niet zo goed uit :-(

Desalniettemin hadden we een geweldige tijd op het circuit.

zolder.jpg

Dillie had ook nog 6km loslopen op haar schema staan. Omdat de anderen (Kaat, Edith, Herman en zoon Pirmin) nog aan het fietsen of al aan het inpakken waren, besloten we in de buurt te blijven.

Beste lezertjes, wij zullen jullie iets vertellen. Het circuit van Zolder is cool om te fietsen. De parking van het circuit van Zolder is iets minder cool om te lopen. Niet uitproberen, geloof ons maar. Enkel het Rocky-gewijs oplopen van de trappen naar de tribune was nog ietwat cool. Maar we hielden het toch 4,5km vol, then we called it quits, for sanity's sake!

In ieder geval wordt Woensdag Zolderdag een weerkerend item in de komende maanden en hopelijk zullen velen van jullie volgen. Want het is echt! héél!! COOL!!! of hadden we dat al gezegd?

21:08 Gepost door Jessica Berden in Sport | Permalink | Commentaren (6) | Tags: avondifetsen, circuit van zolder, koerske, echtheelcool |  Facebook |

Commentaren

Dan moeten jullie maar eens komen fietsen op ons Limburgse fietsroutenetwerk, da's pas de moeite ;-)
parking van Circuit om te lopen lijkt me idd niet leuk, maar wisten jullie dat recht tegenover het circuit er een prachtig bos is om in te lopen?

Gepost door: Kelly | 26-05-11

Reageren op dit commentaar

Laat me maar weten wanneer... ;-)

Gepost door: Wim | 26-05-11

Reageren op dit commentaar

het schijnt inderdaad de moeite te zijn, ik woon een kwartier van het circuit en ben er nog niet geraakt, word hoog tijd dus als ik dit hier lees.

Gepost door: nancy | 26-05-11

Reageren op dit commentaar

Hoi,
Als jullie nog eens naar het Circuit van Zolder afzakken zou ik graag eens meegaan. Woensdag is een prima dag, dan kan ik zelfs in de namiddag. Hasselt is niet eens zoo ver vanaf maar ben er nog niet geraakt omdat ik denk dat iedereen daar vreselijk hard rijdt en zo in peleton bochtjes nemen is niet mijn sterkste kant. Maar als jullie dat aandurven wil ik wel als (minder) stoere meid eens meerijden.
Grtjs
Els

Gepost door: Els Rinkes | 26-05-11

Reageren op dit commentaar

Klinkt gaaf om te doen!
Was een soort speciale dag dat dit kon of? Nog een lekker zonnetje ook :) Jullie hadden het goed bekeken zie ik al:)
Misschien de triathlon bij zandvoort ook een idee?

http://www.zandvoorttriathlon.nl/

Gepost door: Dennis | 26-05-11

Reageren op dit commentaar

Dat lijkt me inderdaad eens tof om te doen, zeg! Begrijpelijk dat jullie nog een beetje met de poepers zaten na Dillie's val. Dat vertrouwen komt wel weer terug.

Gepost door: Sandy | 26-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.