28-05-11

Dillified - LOST & WANTED: luck

Zoals jullie eerder konden lezen, trokken we woensdag met een bende naar het ciruit van Zolder om er wat te racen. Naast het fietsen had ik, bij wijze van voorbereiding op de wedstrijd in Zwevegem, nog enkele km loslopen op mijn schema staan en always-in-for-a-run-Jess was het slachtoffer van dienst om die 6km mee af te leggen op... de parking van het circuit van Zolder!

triatlon,triathlon,zwevegem,brasschaat,blessure,pijn voetjeIk zie jullie al met de oogjes rollen en zeggen: "Duh, op een parking, tuurlijk is dat saai". Dat vonden wij ook, dus hebben we het loopje 1,5km ingekort en dat kwam me eigenljk goed uit, want ik voelde wat pijn aan de buitenkant van mijn rechter voet. Ik had voor de verandering mijn oudere asics met steunzolen nog eens aangetrokken en vermoedde dat ik de steunzolen verkeerd had gestoken of mijn schoenen te hard had aangespannen. En hupla, onder het motto "dat trekt wel weg", vertrokken we al zingend naar huis (Zolder tis toch wel een uurtje rijden voor ons).

De dag nadien voelde ik nog pijn bij het wandelen, maar veel minder, dus dat was goed. De dag erna nog minder... Tot ik vandaag voor mijn laatste losloopje vertrok. Een luttele 3 km om de beentjes los te gooien. En jawel, na de eerste paar meter begon het kreng al pijn te doen. Ik zette toch door om te kijken of het zou overgaan, maar dat deed het niet. Het werden 3 pijnlijke kilometers. Op dit moment kan ik er nauwelijks op stappen... Hmm...

Ik kan niet deftig wandelen en ik neem morgen deel aan de No Limit Triatlon Zwevegem!!!

Onze eerste officiële 'Over De Streep' wedstrijd nota bene! Aaargh :-s

What to do? Ik belde dus maar even de kinesist die gelukkig bereid is om op zondag ochtend te proberen mijn voet te fixen, in plaats van met vrouw en kindjes gezellig croissants te eten en warme choco te slurpen. Sorry Filip en 10000000 x thnx!

Dus heb ik naast mijn hele waslijst tria-materiaal morgen nog 1 item extra in te pakken: a whole lot of luck! Stuur mij dus alle goeie vibes toe die jullie over hebben, want ik zal ze nodig hebben  :-(

Maaaaar, we laten het kopje niet hangen. De voet wordt gerepareerd en al moet ik over die streep KRUIPEN, ik zal erover geraken!

Zowel Jess in Brasschaat als ik in Zwevegem, we're about to whip somebody's ass :-)Commentaren

Toch maar niks forceren want lopen met pijn is nergens goed voor ... Zou zonde zijn moest je een blessure krijgen door het afwerken van de tria morgen en hierdoor een pak andere tria's moeten missen verder in het seizoen.

Véél succes trouwens morgen!

Gepost door: Kim | 28-05-11

Reageren op dit commentaar

Have fun....

Gepost door: Wim | 28-05-11

Reageren op dit commentaar

Veel succes allebei!! Ik zit met iets in mijne rug, dus geen training voor mij!GOOD LUCK!!

Gepost door: frauke | 29-05-11

Reageren op dit commentaar

Mijn gedachten gaan alle richtingen (Brasschaat, Zwevegem, Brussel) DOE DA GOE !!!!

Gepost door: kaat | 29-05-11

Reageren op dit commentaar

Succes, maar niks forceren. Het seizoen is nog lang.

Gepost door: Sven | 29-05-11

Reageren op dit commentaar

Veel succes! Nu maar hopen dat het snel hersteld.

Gepost door: Dennis | 29-05-11

Reageren op dit commentaar

Hoi Dillie,

Zit momenteel met dezelfde klacht, net een week voor de Mallorca marathon :-(. Weet je nog wat het precies voor een blessure was en hoe het gefixed is?

Groetjes,
Lars

Gepost door: Lars | 11-10-14

Reageren op dit commentaar

Dag Lars,
Het leek iets stressfractuurachtigs, maar is sneller over gegaan, dus denk ik dat er iets verschoven was, dat daarna weer recht gezet is. Misschien kan een bezoek aan de kinesist helpen en anders vrees ik dat er niets anders op zit dan rusten. Ik heb voor die wedstrijd uiteindelijk mijn voeten moeten laten tapen en het heeft pijn gedaan. Geen geweldig resultaat dus.

Groetjes,
Odile

Gepost door: Dillie | 13-10-14

De commentaren zijn gesloten.