02-11-11

Jessified: Motiveer eens een Jess

Ik heb jullie hulp nodig.

Er zijn redenen genoeg om het wel te doen. Het weer is er ook echt zalig voor! Ik heb zelfs een doel.

En toch loop ik niet.

Het gebeurde al eerder. Wel vaker. Mijn mojo krijgt af en toe kuren en zegt dan heel hard foert. Foert, met al dat zweten en dan wéér moeten douchen. Stomme looproutes die altijd hetzelfde zijn. Stomme muziek die altijd hetzelfde is.

Het doet nochtans deugd. Ik wéét dat. Eens ik buiten ben geniet ik heus wel. Toch na de eerste 3km; die sucken nog altijd; no matter what. En toch. En toch...

Dus lieve lezertjes, help mij mijn mojo te vinden. Inspireer mij. Want mijn mojo kan dan wel liever gewoon binnen blijven "want ik heb geen zii-hiiin"; echt vrolijk word ik daar eigenlijk ook weer niet van. En mijn kont ook niet, for that matter. ;-)

Goeie redenen om wél te lopen:

reason1.png

reason2.png

reason3.png

19:50 Gepost door Jess in Sport | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Omdat je daar in Leuven niet als allerlaatste wilt arriveren ... net na de kerstmannen die 20kg aan outfit meesleuren ;)

'k Zou je anders een atletiekclub aanraden maar ik vermoed dat je tegenwoordig al genoeg te doen hebt ... alhoewel of je nu met de club traint of alleen qua tijd komt dat praktisch overeen uit. Niet enkel voor nieuwe loopparcours (maakt mij op zich niet veel uit) maar vooral voor de verschillende snelheidstrainingen (waar ik alleen het karakter niet voor heb ;) ).

Gepost door: Wendy | 02-11-11

Reageren op dit commentaar

die laatste zou ik toch wel serieus nemen hoor, één fout labo-experiment bij jullie opleiding en it's a zombie-world! RUN RUN RUN FOR YOUR LIFE!!

Gepost door: Ruth | 02-11-11

Reageren op dit commentaar

Je moet bedenken dat je MAG gaan lopen omdat jouw lijf dat toelaat en jouw beentje je willen dragen. Je hebt de luxe om te kiezen, en daarom moet je gaan. Niet iedereen heeft die keuze! DUS MET DIE LUIE KONT UIT DE ZETEL, VERSTAND OP NUL, KLEREN AAN EN GAAN MET DIE BANAAN!!!!:-)

Gepost door: Sandy | 03-11-11

Reageren op dit commentaar

En ook omdat je hersenen achteraf veel beter zullen werken als je eens ferm uitgewaaid bent. Dat komt het studeren alleen maar ten goede.

Gepost door: Sandy | 03-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.