01-12-11

Dilliefied: Losing the dough - Dag 4

Intussen zijn jullie ervan overtuigd dat we 'Het 13 dagen dieet', dat trouwens door velen onder jullie maar "magertjes" ontvangen is, opgegeven hebben... Maar nee, gek zijn we... en ook gek genoeg om dit door te zetten.

Zowel Jess als ik hebben tot nu toe goed volgehouden, maar ik heb de indruk dat Jess er iets minder moeite mee heeft als ik. Een koffie met suiker (bweurk!!) is echt niet zo maagvullend... en als je die al opdrinkt om 7u, dan wil je gegarandeerd om 10u een stuk van je bureau met een snuifje gomschilfers kauwen... Maar niet getreurd, de 2 droge toastjes op dag 3 en 4 waren alvast een verademing (Ik hoor jullie al denken... sure you miss all the funky stuff you put ON the toast, no doubt about it!). Naast de suikerkoffie stuggle ik ook een beetje met de ardennerham: zo zout en zoVEEL! Uch... Ik eet dat spul nooit meer...

Anyway, de truuk is om de dingen zo lekker mogelijk klaar te maken zodat je je voldaan voelt en niet loopt te zoeken naar iets dat WEL smaakt :-) Neem nu vanmiddag: 1 ei + 1 wortel + 60 g Hollandse kaas. "Ukie" is hier goed geplaatst. Wat een rare combo zou je zeggen, maar wat als je er een slaatje van maakt?

Photo0012.jpg

Benodigdheden: een rasp

Dan is het best te vreten eigenlijk Stoer

We hebben er dus nog steeds goede moed in. Het ontbijt van morgen wordt wel weer een uitdaging: 1 geraspte wortel met citroen... Smakelijk! :-)

De commentaren zijn gesloten.