28-03-12

J&D-fied: onze Herbalife bevindingen

Zoals we eerder schreven kwam er een aanbod op ons pad om de producten van Herbalife uit te proberen.

Onafhankelijk van hun aangeklaagd verkoopssysteem dat volgens hen niet meer in voege is; waren wij gewoon benieuwd naar de kwaliteit van deze producten en besloten wij ze aan een grondige J&D-test te onderwerpen.

Als voedingsspecialisten in spe, vinden wij het namelijk interessant en belangrijk om te weten wat er allemaal op de markt bestaat. We maakten dus een afspraak met de Herba-lady en gingen na het proeven van enkele producten naar huis met 3 shakes en 1 maaltijdreep.

gratis-proefpakket.png

Criteria:

1) nutritionele informatie: om eerlijk te zijn: pretty impressive! De producten geven best een goeie mix van eiwitten, koolhydraten en gezonde vetten en daarnaast bieden ze ook een manier om aan de hoognodige vitamines en mineralen te voldoen.

2) smaak: over smaak valt natuurlijk niet te twisten maar beide vonden we alle dingen die we proefden lekker. Bovendien bestaan er voor de shakes een heleboel smaken waardoor je vaak genoeg kan afwisselen om het niet beu te worden.

3) verzadiging: hier stonden we extra sceptisch tegenover. Kan zo'n shake een maaltijd vervangen qua verzadigingsgevoel; of hebben we binnen 2u alweer zo veel honger dat we alsnog het frietkot overvallen? Vooral foodmonster Jess had hier sterke twijfels over. Raar maar waar: na het nemen van een shake als ontbijt; hebben wij heel de dag minder honger. Zeer vreemd, maar zeer welgekomen!

Net zoals Ruth, waren wij op voorhand een beetje terughoudend: gaat dit wel de moeite zijn? Maar wij zijn aangenaam verrast geweest door het effect van deze producten! Vooroordelen zijn rap gemaakt, maar je weet het pas als je het uitprobeert hé. 

Pas op: wij geven uiteraard nog altijd de voorkeur aan verse voeding; en verder is het geen goed idee om maandenlang dagelijks maaltijden te vervangen door een shake of reep. Besef van gezonde voeding is belangrijk en dat creëer je hier niet mee.

Langs de andere kant: als je groenten en fruit een week in de koelkast liggen zijn die ook niet heel voedzaam meer. Bovendien heb je soms gewoon een gemakkelijk en snel alternatief nodig. Wij hebben sinds de start van het nieuwe semester een extra drukke weekplanning met bijv. op dinsdag een dag waarbij we rond 6u30 de deur uit zijn en soms pas terug binnen kunnen stappen rond 22u30; wegens labo chemie in Gent dat om 17u begint. Can you say HECTIC?

Daarnaast zijn deze producten best goedkoop (2 à 3tal euro per maaltijd); wat ook best aangenaam is. Needless to say; dat wij ons weer niet konden inhouden en meteen een mega bestelling plaatsten met shakes, maaltijdrepen en bijzonder smakelijke tussendoortjes.

 

Benieuwd geworden? Als je de producten eens zelf wil uitproberen kan je hier een gratis proefpakket bestellen; zonder aankoopverplichting.

 

Disclaimer: dit zijn onze eigen, dus uiteraard subjectieve bevindingen. We hebben een heleboel producten zelf aangekocht na het gratis proefpakket en Herbalife heeft ons niet gevraagd dit artikel te schrijven.

Commentaren

Blij dat het meegevallen is! Ik doe het nu een klein jaar, en ik voel me er top bij! Vers fruit en groenten hebben ook mijn voorkeur, maar dat is niet altijd haalbaar als nog thuiswonende! Go Herbalife :)

Gepost door: Véronique | 12-04-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.